Mane

Процедура викупу нерозмитнених авто

Процедура викупу нерозмитнених авто
Shelby
24.03.2023

Зараз на ринку України часто пропонують автомобілі з іноземною реєстрацією. Однак мало хто готовий займатися самостійною розмитненням машини, тому продаж таких авто може затягтися на багато місяців. У цій ситуації звернутися до нашої компанії буде оптимальним рішенням, оскільки ми пропонуємо викуп нерозмитнених авто на вигідних умовах. Вам не потрібно буде витрачати багато часу та сил на оформлення документів, ми все зробимо швидко та якісно.

Щоб замовити викуп такого автомобіля, достатньо зв'язатися з нами за телефонами, вказаними на сайті. Ви зможете приїхати в наш автосервіс у зручний для вас час. Там експерти швидко оцінять вашу машину та перевірять усі документи. Після цього ми запропонуємо вам певну суму. Якщо вам підходить наша пропозиція, ми відразу ж укласти відповідні договори і ви отримаєте оплату за машину готівкою або на банківську картку.

Ми також можемо організувати викуп автомобіля на виїзді, якщо він не перебуває у робочому стані або його присутність на дорозі може призвести до штрафу. Ми готові приїхати до вас та провести всі необхідні процедури на місці.

Звернувшись до нас, ви зможете швидко і без зайвого клопоту позбутися проблемної машини та отримати гроші за неї. Ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта та максимально вигідні умови угоди.