Mane

Процедура викупу авто без документів

Процедура викупу авто без документів
Shelby
19.03.2023

Процедура викупу авто без документів може бути складним та трудомістким завданням. Але ми пропонуємо вам швидке та вигідне рішення – звернутися до нашої компанії, яка проводить викуп автомобілів без техпаспорту. Ми готові придбати автомобілі будь-якого року випуску та в будь-якому стані.

Щоб оформити замовлення на викуп авто без документів, достатньо зв'язатися з нами за вказаними на сайті номерами та вказати адресу вашого транспортного засобу, а також зручний час для наших фахівців. Протягом години наші оцінювачі оглянуть машину та визначать її вартість.

Сума викупу залежатиме від того, чи можливо відновити техпаспорт чи автомобіль вирушить на авторозбірку. Якщо запропонована сума влаштовує вас, її буде виплачено після оформлення необхідних документів. Оплата може бути здійснена готівкою або переведена на вашу банківську картку, залежно від вашого вибору.

Звернувшись до нас, ви можете швидко та легко вирішити проблему з автомобілем без документів. Ми гарантуємо чесні умови викупу та оперативне оформлення всіх необхідних документів.