Mane

Водій BMW протаранив огорожу ховаючись від поліції

Водій BMW протаранив огорожу ховаючись від поліції
Shelby
30-10-2023

Вночі в Києві водій BMW спробував втекти від поліції, втеча призвела до того, що він зіткнувся з огорожею і був затриманий. У ході перевірки було виявлено ознаки алкогольного сп'яніння у водія. За свої дії чоловіка оштрафували на суму понад 62 тисячі гривень.

Інцидент стався вночі 29 жовтня у Дарницькому районі Києва. Поліцейські помітили автомобіль BMW, який рухався вулицею під час комендантської години. Відповідно до закону, правоохоронці вимагали зупинитися, проте водій проігнорував їхні вимоги та прискорив рух.

У спробі втекти від поліції водій не впорався з керуванням і врізався в огорожу. Незважаючи на це, він знову намагався втекти від поліції, але був затриманий та зупинений патрульними. У ході спілкування з 20-річним водієм поліцейські виявили ознаки алкогольного сп'яніння, проте він відмовився пройти огляд. Крім того, було встановлено, що чоловік не мав права керувати автомобілем.

На порушника було складено адміністративні протоколи за керування транспортним засобом у стані сп'яніння (штраф у розмірі 17 тисяч гривень), за скоєння ДТП (штраф 850 гривень), за керування автомобілем без відповідних документів (штраф 40,8 тисячі гривень) та за залишення місця ДТП (штраф 3,4 тисячі гривень). Загальна сума накладених штрафів перевищує 62 тисячі гривень.

Така поведінка водія - це грубе порушення закону і говорить про безвідповідальність, небезпеку його дій. Алкогольне сп'яніння завжди буде серйозною причиною для позбавлення прав водія та принесення загрози для інших учасників дорожнього руху. Поліція продовжує боротися з такими порушниками та забезпечувати громадську безпеку на дорогах.

Якщо ви стали учасником дорожньо-транспортної пригоди, важливо знати, що у вас є варіант звернутися до нашої компанії з автовикупу. Ми, компанія Shelby, пропонуємо свої послуги з викупу пошкоджених та аварійних автомобілів, що може бути корисним у таких ситуаціях і можливо, навіть, єдиним вигідним рішенням.

Звернення до компанії з автовикупу завжди буде доцільним, якщо ваш автомобіль отримав серйозні пошкодження внаслідок ДТП. Ми оцінимо ступінь пошкоджень і запропонуємо вам вигідну пропозицію щодо викупу автомобіля. Це може бути зручним варіантом, якщо ви не хочете або не можете займатися відновленням автомобіля, а також якщо у вас немає часу та можливості для пошуку покупця.

Дуже важливо, що компанія з автовикупу запропонує вам справедливу ціну за пошкоджений автомобіль, і ви зможете швидко і без зайвого клопоту продати його нам. Це дозволить уникнути проблем, пов'язаних із ремонтом пошкодженого авто, оформленням документів та довгим, болісним пошуком покупця.

Звертайтеся до нашої компанії з автовикупу, якщо ви потрапили в ДТП і хочете швидко та вигідно продати свій пошкоджений автомобіль. Ми пропонуємо оперативне та просте рішення для таких ситуацій, допомагаючи вам уникнути зайвого клопоту та отримати справедливу ціну за ваш автомобіль.

Нагадування: У Раді пропонують вносити інформацію про пробіг авто до реєстру