Mane

Як швидко та безпечно продати автомобіль у Києві

Як швидко та безпечно продати автомобіль у Києві
Shelby
18-11-2023

Якщо у вас виникає необхідність продати ваш автомобіль у найкоротші терміни, ви можете зіткнутися з рядом складнощів. Продаж через оголошення, майданчиках та аукціонах може зайняти багато часу, так як ви отримуватимете безліч дзвінків, і кожен потенційний покупець захоче оглянути автомобіль особисто. Іноді покупці вимагають провести додаткові перевірки на СТО або організувати зустріч у зручному місці. Крім того, покупці зроблять все можливе, щоб знизити ціну, будь то пошук недоліків і дефектів або порівняння поточних ринкових цін на аналогічні автомобілі. Можливо, ви волієте торгуватися, і ви можете заздалегідь завищити ціну, але це може уповільнити процес продажу автомобіля. Так що робити, якщо вам потрібно швидко та вигідно продати ваш автомобіль?

Один з ефективних та безпечних способів швидкого продажу автомобіля – скористатися послугами автовикупу. Це особливо підходить для тих, хто потребує термінових коштів і не хоче мати справу з безліччю покупців, посередників та тих, хто просто вирішив прицінитися. Крім того, розміщення оголошень про продаж автомобіля має свої ризики:

- Заниження ціни - потенційні покупці можуть навмисне вводити вас в оману, вказуючи на неправдоподібні недоліки автомобіля. Наприклад, вони можуть говорити про проблеми з клапанами, диму з глушника, знос ременя ГРМ і т.д. d. щоб змусити вас знизити ціну на автомобіль. Це може призвести до того, що ви погодитеся на продаж нижче за ринкову ціну.

  • - Злочинна діяльність - рік у рік відбувається тисячі крадіжок автомобілів під час передпродажного огляду. Пограбування можуть бути скоєні із застосуванням фізичної сили, а автомобіль може бути викрадений під час тест-драйву, коли ви залишаєтеся на парковці.
  • - Крадіжка грошей – шахраї можуть дізнатися, що ви продаєте автомобіль, а потім чекати вас з великою сумою готівки. Вони можуть пограбувати вас біля під'їзду, по дорозі і навіть вдень, знаючи, де зберігаються гроші і яку суму ви маєте.
  • - Злом автомобіля - шахраї можуть під виглядом потенційних покупців дізнатися про системи безпеки вашого автомобіля і потім зламати його після огляду. Вони можуть дізнатися інформацію про ваше місце проживання та вкрасти машину вночі.

Зручний та безпечний спосіб швидко продати ваш автомобіль – скористатися послугами автовикупу від компанії "Shelby". Наша компанія пропонує викуп автомобілів різних марок, проводить діагностику та огляд транспортних засобів та виплачує гроші протягом 30-40 хвилин. Усі організаційні питання та зобов'язання беруть на себе наші співробітники.

Які типи автомобілів можна продати через автовикуп

  • - Транспортні засоби після ДТП – продаж таких автомобілів може бути дуже проблематичним. Факт аварії значно знижує вартість автомобіля для покупця, і багато хто не хоче витрачати час та гроші на відновлення машини. Ми купуємо автомобілі після ДТП у будь-якому стані. Оцінка експертом допоможе визначити справедливу вартість, а співробітники компанії організують евакуацію автомобіля після ДТП.
  • - Автомобілі, за якими закріплені кредити, арешти чи застави – наявність обтяжень виключає можливість звичайного продажу автомобіля. У таких випадках автовикуп допоможе отримати готівку швидко та вирішити фінансові проблеми.
  • - Несправні автомобілі – поломки також знижують вартість автомобіля. Наші експерти проведуть ретельну діагностику технічного стану вашого автомобіля та візьмуть на себе відповідальність за евакуацію транспортних засобів. Ми виплатимо вам гроші за машину відразу після укладання угоди.

Звичайно, автовикупом можна скористатися і для продажу автомобілів у хорошому технічному стані. Ця пропозиція може зацікавити тих, хто має мало часу або тих, хто хоче отримати справедливу ціну без ризиків.