Mane

Чому варто вибрати послугу Автовикуп Київ

Чому варто вибрати послугу Автовикуп Київ
Shelby
08-12-2023

Продаж авто — це серйозний захід, і він часто розтягується на дуже довгий час, якщо не вічність. Першим кроком для будь-якого автовласника однозначно буде ретельна передпродажна підготовка, яка потребує значних ресурсів і багато часу. Після підготовки автомобіля до продажу, ви викладаєте оголошення на спеціалізованих веб-платформах або стаєте постійним учасником авторинку. Взаємодієте з потенційними покупцями, проводите переговори і здійснюєте нескінченний ряд інших дій, поки не настане момент, коли всі елементи встають на свої місця, і угода нарешті завершується.

При самостійному продажу власники автомобілів стикаються з низкою труднощів:

  • Витрачає багато часу, енергії та фінансів;
  • Стикаються з примхами потенційних покупців;
  • Можуть продати автомобіль за значно меншу суму, ніж очікували;
  • Ризують стати жертвами шахраїв і втратити всі вкладення.

Є безліч обставин, через які самостійний продаж автомобіля призводить до розчарування та апатії. На щастя існує альтернативне рішення — автовикуп Київ, яке пропонує наша компанія Shelby. Це особливо актуально, коли потрібні термінові гроші на невідкладні витрати.

Так чому варто скористатися послугою викуп-авто Київ?

З року в рік послуга викупу авто стає все більш затребуваною серед автовласників. Стрімке зростання популярності послуги можна пояснити рядом переваг:

  • Економія часу. Замість багатотижневого, або багатомісячного процесу передпродажної підготовки, пошуку покупців, розміщення оголошень і переговорів, у вас є можливість продати свій автомобіль за лічені дні або години.
  • Відсутність додаткових витрат. Виїзд, діагностика та оцінка автомобіля проводяться абсолютно безкоштовно.
  • Об'єктивність. Оцінка виконується компетентним фахівцем у найкоротші терміни. Пропонована вартість максимально наближена до ринкової (до 95% середньої по ринку).
  • Надійність. Вся угода з викупу автомобіля оформляється відповідно до закону та чинних нормативно-правових актів. Власник отримує всю обумовлену суму на свій рахунок або готівкою.

Весь процес здійснюється відповідально, професійно та швидко. Ми завжди готові піти на зустріч клієнтам, особливо у випадках, коли гроші потрібні негайно, наприклад для термінового погашення кредиту. Ми також купуємо транспорт у будь-якому стані, також після дорожньо-транспортних пригод.

Продаж автомобіля в пошкодженому стані в основному тягне за собою серйозні труднощі. Швидше за все при самостійному продажу, запропоновані ціни з викупу від приватних покупців залишатимуть бажати кращого, особливо якщо автомобіль не підлягає відновленню. У таких ситуаціях засмучуватися не варто. Наша компанія надає спеціалізовану послугу - викуп авто після дтп. Ми готові викупити ваш пошкоджений автомобіль за найкращою ціною, враховуючи ваші уподобання щодо суми продажу. Цей варіант продажу не тільки позбавить вас головного болю, пов'язаного з труднощами при продажу, але й забезпечить вас непоганим фінансовим результатом від угоди.

Нагадаємо, як ми писали раніше: Чому володіти старим автомобілем невигідно