Mane

Стало доступним оформлення авто через додаток Дія

Стало доступним оформлення авто через додаток Дія
Shelby
21-12-2023

Нові технології активно проникають у різні сфери нашого життя, і автомобільна індустрія не стала винятком. Одним з важливих нововведень у цій галузі стало онлайн оформлення автомобілів. Онлайн-оформлення автомобілів через "Дія" - нововведення, доступне для всіх користувачів додатком. Нещодавно на Diia Summit Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров оголосив про запуск онлайн-системи реєстрації автомобілів через програму "Дія", яка стала доступною вже сьогодні.

Тепер кожен етап процесу купівлі та продажу автомобіля можна здійснити онлайн, без необхідності відвідування Сервісного центру МВС. Ця послуга доступна тим, хто вперше протягом року купує чи продає автомобіль. Просто почніть процес купівлі або продажу в програмі "Дія" та дотримуйтесь інструкцій, наданих у програмі. Потім вам потрібно буде підписати проект договору у додатку, і все готове!

Це важливий крок у цифровізації державних послуг. Тепер реєстрація автомобілів стає можливою безпосередньо через ваш смартфон, що полегшує життя громадян. Завдяки цьому проривному рішенню укладання договору купівлі-продажу автомобілів тепер займає лише кілька кліків у додатку "Дія". А втілення цього проекту стало реальністю завдяки співпраці з Держпідприємством Інфотех та Міністерством цифрової трансформації України. Це досягнення стало можливим внаслідок рішучих дій віце-прем'єра Михайла Федорова та його концепції "Держава у смартфоні". Україна продовжує спрощувати бюрократичні процедури та робить державні послуги доступнішими та зручнішими для громадян. Це важливий крок у розвитку обслуговування населення та чудовий приклад того, як технології зроблено для спрощення та покращення нашого життя.

Нагадаємо: Чому варто вибрати послугу Автовикуп Київ?

Це справді революційна подія, яка відкриває нові можливості для автовласників в Україні. Онлайн-оформлення автомобіля через додаток "Дія" допомагає значно заощадити час та зусилля, які раніше були потрібні для відвідування державних організацій та оформлення автомобілів вручну. Тепер все можна зробити зручно і швидко, лише за допомогою смартфона. Але ця система не тільки спрощує процес перереєстрації автомобілів, а й мінімізує ризик виникнення помилок і невідповідностей при заповненні паперових форм. Онлайн-система автоматично перевіряє дані та надає рекомендації, щоб заява була заповнена правильно та відповідно до вимог. Важливо також знати, що послуга онлайн-оформлення доступна тільки для нових угод з продажу та купівлі автомобілів. Це означає, що якщо ви вже перереєстрували автомобіль у поточному році, вам все одно доведеться звернутися до сервісного центру для цього процесу, але в майбутньому ви зможете скористатися новою системою за кожної нової угоди.

Онлайн-сервіси, такі як онлайн-оформлення автомобілів, стають все більш популярними у різних сферах економіки. Це з зростаючим попитом зручність і ефективність. Замість того щоб витрачати час на очікування у чергах та заповненні паперових форм, люди можуть легко та швидко оформити свій автомобіль через свій смартфон. Це дозволяє заощадити час та зосередитись на інших важливих завданнях Онлайн-оформлення авто – це лише один крок у процесі цифровізації державних послуг в Україні. У майбутньому ми можемо очікувати ще більшого розвитку подібних онлайн-сервісів, що зробить наше життя ще зручнішим та ефективнішим. Нові технології змінюють наші звички та стандарти обслуговування, і це лише початок. Онлайн-оформлення автомобілів в "Дія" - лише один із безлічі способів, як технології роблять наше життя простіше та зручніше. Ми можемо очікувати ще більших змін у майбутньому.