Mane

Автомобілі з найбільш місткими багажниками

Автомобілі з найбільш місткими багажниками
Shelby
18-12-2023

Ідеальний автомобіль потрібно вибирати з урахуванням багатьох факторів, одним із яких це просторий багажник. Адже навіть найпотужніші та найбезпечніші автомобілі стають незручними, якщо неможливо розмістити в багажнику всі необхідні речі. Більшість людей шукає автомобіль, який не тільки чудово їздить і має високий рівень безпеки, але й має достатньо місця для перевезення всіх необхідних речей, особливо якщо це сім'я. Для сім'ї при покупці автомобіля місткий багажник стає одним із головних критеріїв. Адже навіть найдосконаліший автомобіль із кращим двигуном та передовими технологіями не буде комфортним, якщо в нього не поміщаються всі необхідні речі. Відмінна новина, на ринку існують автомобілі, які ідеально поєднують у собі просторий багажник та інші переваги, незалежно від типу кузова. Вони забезпечують достатньо місця для багажу та на тривалі поїздки.

Дивно, але такі автомобілі не обов'язково позашляховики. Є безліч автомобілів з невисоким дорожнім просвітом, але з містким багажником та відмінними характеристиками, які ідеально підійдуть для сім'ї. Сучасні виробники подбали про те, щоб знайти баланс між простором та якістю автомобіля, та зробили доступними моделі з місткими багажниками, які відмінно підходять для сімейних поїздок та тривалих подорожей.

Одна з таких, досить цікавих моделей це Land Rover Discovery. Цей позашляховик пропонує вражаючий об'єм багажника 922 літри, якщо скласти задні сидіння. А повністю розклавши сидіння, можна отримати граничний об'єм 1997 літрів. Завдяки плоским бортам можна зручно розмістити будь-які речі - від продуктів до спортивного спорядження. Але не тільки у Land Rover такий просторий багажник. Skoda Kodiaq пропонує конкурентоспроможний об'єм 835 літрів при складених сидіннях, і вражаючі 2035 літрів при складанні задніх сидінь. При цьому важливо відзначити, що Skoda Kodiaq є більш доступним варіантом у порівнянні з Land Rover Discovery.

Ще один прекрасний варіант, для сім'ї, - це Ford Mondeo. Цей популярний універсал має досить просторий багажник, підійде під різні вантажі в об'ємі 755 літрів при складених сидіннях і 1630 літрів при опущених. При цьому вартість Ford Mondeo також залишається дуже прийнятною для багатьох любителів автомобіля, особливо якщо розглядати вторинний ринок. Але якщо ж Ford не підходить, і ви віддаєте перевагу універсалу, то можна звернути увагу на Mercedes Benz E-Class. При піднятих задніх сидіннях, цей автомобіль пропонує ємність багажника 640 літрів, а при складанні сидінь - вражаючі 1820 літрів, що практично на 200 літрів більше, ніж у Ford. А тепер сюрприз, просторі багажники не привілей лише універсалів. У різних класах автомобілів можна знайти моделі із можливістю перевезення великих вантажів. Наприклад, Citroen Grand C4 Spacetourer пропонує місткість 632 літри при складених сидіннях і до 2181 літри при їх повному складанні. Цей французький автомобіль виступає у конкуренцію навіть із MPV-моделями 1990-х років, які відомі своїми величезними багажниками.

Як ви вже зрозуміли, виходячи зі статті, якщо вам важливий просторий багажник і ви віддаєте перевагу спокійним поїздкам на сімейному автомобілі, то ви не обов'язково повинні вибирати позашляховики. Сучасні моделі автомобілів пропонують різні варіанти із місткими багажниками, які можуть задовольнити будь-які потреби. Вибирайте автомобіль, який відповідає вашим уподобанням та пріоритетам, та насолоджуйтесь комфортними поїздками разом з усім необхідним багажем. А ось старий автомобіль купимо у вас ми, компанія Шелбі, за дуже добру суму

Нагадаємо: Чому варто вибрати послугу Автовикуп Київ?